en bild

Personliga assistenter

Som personlig assistent på Rehab Station Assistans är du vår allra viktigaste tillgång. Du arbetar hemma hos våra kunder varje dag i syfte att förverkliga Rehab Station Assistans målsättning – att ge våra kunder den bästa personliga assistansen. Tillsammans med dig, kunden och teamchefen vill vi säkerställa att assistansen utformas och anpassas efter kundens önskemål, att kunden får den service han/hon behöver och att assistansen tas om hand på ett professionellt sätt. Vi är därför måna om att du som medarbetare ska trivas, känna dig uppskattad, få möjlighet att utvecklas och ha goda anställningsvillkor.

Genom vårt kollektivavtal mellan Vårdföretagarna och Kommunal får du trygghet, marknadsanpassad lön, försäkringar och pensionsavsättning. Utöver den allmänna pensionen erbjuder vi alla personliga assistenter tjänstepension. Genom din anställning har du också ett försäkringsskydd hos oss vid till exempel sjukdom eller arbetsskada.

På kontoret finns din kontaktperson och närmaste chef, teamchefen, som ansvarar för din anställning, lönesättning och för din arbetsmiljö. Teamchefen är också ansvarig för den kund som du arbetar hos och har i uppgift att följa upp din och gruppens arbetssituation och ge det stöd som ni behöver för att utföra ert arbete. Teamchefen sammankallar regelbundet till arbetsplatsmöten där kunden och du och dina övriga assistentkollegor deltar.

Utanför kontorstid på kvällar, nätter och helger finns det alltid en person som har jour och som du kan ta kontakt med för att få hjälp om det uppstår akuta situationer. För oss är det viktigt att assistansen fungerar och att både du som medarbetare och våra kunder känner trygghet.

Genom Rehab Station Academy får alla våra assistenter kostnadsfri introduktion, utbildning och kompetensutveckling. Som assistent på Rehab Station Assistans ska du få den kunskap och fortbildning som krävs för att kunna utföra assistansen på bästa möjliga sätt. För mer info kontakta oss.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss på kontoret eller besöka oss för en fika eller en pratstund.

Blocks